torsdag den 20. juni 2013

Sommerudsalg i tralaleg.dk - Spar penge til ferien!

Fredag d. 7. juni fejrede vi 1 års fødselsdag på Fruehøj i Herning. Vi havde en super dejlig dag med godt vejr og masser af søde gæster. Lækker "kage-elefant" og sjovt trylleshow. Her kan du se nogle billeder fra dagen!

I tralaleg.dk begynder vi SOMMERUDSALGtirsdag d. 25. juni. Vi har udvalgt 3 produkt-grupper, som du får 25% rabat på. TRÆLEGETØJ, KRUTTER BØRNETØJ, SPIL & BØGER. Der er virkelig penge at spare - så ta' på udsalg i vores webshop eller kom forbi butikken i Herning :)

Vi får hele tiden nye varer hjem. Som det sidst nye har vi fået nye Magnetæsker med magnetfigurer - fra Mudpuppy. Hver æske har sit eget tema! Prinsesser og slotte, Prinsesser til kongebal, Hverdagens helte - politi, lærer, læge m.fl., Pirater, Konditori. Super underholdning til turen med stor legeværdi - i bilen, i toget, i flyet - eller på en regnvejrsdag. Børnene laver deres egen historie - får udviklet fantasien. Der er masser af tøj og tilbehør til de forskellige personer. Praktisk legetøj der ikke fylder noget!
Her kan du se nogle af magnetæskerne med magnetfigurer!


 På gensyn til sommerudsalg :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar