torsdag den 5. september 2013

Torvedag på Fruehøj! Masser af tilbud og aktiviteter i tralaleg.dk

På lørdag d. 7. september kl. 10.00-13.00 er der igen torvedag på Fruehøj i Herning. Forberedelserne er i fuld gang og har været det et stykke tid! Som noget nyt i år vil vi i tralaleg.dk lave forskellige aktiviteter for børn. En "pirat-ø" hvor børnene kan grave efter "guld". "Pengesedlerne" kan omveksles til varer i butikken.
Der vil også være mulighed for, at blive malet af en forældre m. pirat-motiver, fodbold-motiver eller fe-motiver. Endelig har vi en pirat-konkurrence, hvor alle der graver efter guld, kan være med i konkurrencen om 1. stk. piratdragt med tilbehør.


I februar i år fik vi børnetøj ind i tralaleg.dk - fra Krutter. Vi har længe tænkt på, om vi måske skulle udvide sortimentet, da flere kunder har efterspurgt et større udvalg af lækkert børnetøj. For få dage siden faldt det på plads, at vi fremover også forhandler økologisk børnetøj fra "Fred's World". Super lækkert tøj til gode priser. Derudover har vi forbindelse til en meget dygtig pige som er uddannet til at designe og sy - "by P" kalder hun sig. Også dette fantastiske børnetøj vil fremover være at finde i vores butik i Herning. På lørdag vil du kunne se noget af al det skønne børnetøj. Vi laver et "Mini-modeshow" kl. 11.00 med dejlige børn, som vil vise noget af det tøj du nu kan købe i tralaleg.dk.
Der er selvfølgelig også en konkurrence for de voksne! Som noget nyt i tralaleg.dk, kan du tilmelde dig vores "SMS-SERVICE". Her får du tilbud og nyheder serveret mens de er helt varme :) Tilmeld dig og vær med i konkurrencen om 1 stk. legekøkken i træ m.tilbehør, 2 gavekort til tralaleg.dk og 1 stk. body fra Fred's World. 
Til de voksne er der naturligvis også masser af tilbud - spar op til 60 % på nogle af alle vores lækre varer. Se eksempel nedenfor!

Der er gratis kaffe og rundstykker fra kl. 10.00-10.30!
Sidste års torvedag var rigtig hyggelig! Det tror vi også det bli'r i år - og de lover super godt vejr :)
Håber vi ses på lørdag til torvedag på Fruehøj :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar