fredag den 11. oktober 2013

Rabat på kalendergaver og adventsgaver til børn - hos tralaleg.dk

Måske er du begyndt at kigge efter kalendergaver og adventsgaver til dine børn. For nogen tid siden spurgte jeg til på vores facebook side, hvad de forskellige var mest til. Om det skulle være en færdig pakkekalender eller de hellere selv ville vælge små gaver. De fleste gav klart udtryk for, at de gerne selv ville vælge fra en side med h.h.v. kalendergaver og adventsgaver - og at de gerne selv ville pakke ind.

Vi har derfor lavet en side med kalendergaver og en side med adventsgaver! Her kan du selv vælge det du gerne vil købe. Vælger du min. 10 kalendergaver gi'r vi 10% rabat og vælger du 4 adventsgaver - gi'r vi også 10 % rabat.På vores facebook side kører vi lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde 4 adventsgaver. Har du lyst til at være med så klik her. Det eneste du skal gøre er at like vores side og skrive alder og køn på det barn som skal ha' adventsgaverne, hvis du bli'r den heldige :)

Her nedenfor kan du se eksempler nogle af alle de sjove og hyggelige kalendergaver og adventsgaver vi har samlet!

Puslespil med glitter, stickers med glitter og lækker chokolade. Normalt sælger vi ikke chokolade, men her gør vi lige en undtagelse. Kunne bare ikke stå for det skønne papir - chokoladen er testet :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar