fredag den 13. juli 2012

Sommer i tralaleg.dk

Der er ikke meget liv i gaderne... Slagteren (min nabo) er gået på ferie - og trafikken til Fruehøj er meget minimal. Men jeg er her stadig - så kig endelig forbi :) I næste uge tirsdag - fredag holder jeg åben i butikken fra 11.00 - 15.00 og derefter holder tralaleg.dk ferielukket i uge 30 og 31 i butikken og på nettet. Jeg er super glad for min nye butik, men det bli'r nu også rart at få stængerne op og nyde sommeren udenfor. Hvis det da ellers bli'r godt sommervejr. Pronogserne er ikke for gode, men vi kan alligevel ikke gøre andet, end at ta' det som det kommer :) I uge 31 drager familien en tur til Tyskland.

For jer der ikke er på ferie i uge 30 - og har små børn, så er der mulighed for at mødes med andre m. børn i Søndre anlæg - ONSDAG D. 25. JULI KL. 10.00 V. LEGEPLADSEN. Initiativtager er Tanja Møller-Jensen fra Herning. Jeg syntes det var en rigtig go' idé og har hængt et opslag op i butikken.

Jeg vil også gerne vise dig nogle fine hæklede hårbånd fra "gfilt" - dansk design og produktion. Hårbåndene er hæklet i egyptisk bomuld og bindes bagpå. Prisen pr. stk. er 125 kr - 2 stk. 200 kr. Send en mail til info@tralaleg.dk, hvis du har lyst til at købe et af de fine hårbånd. Der findes flere farvekombinationer end dem du kan se på billederne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar