fredag den 22. februar 2013

Krutter rykker snart ind i tralaleg.dk

I søndags var vi i Snejbjerg til Luxusbazar. Det var super godt at snakke med så mange mennesker, få gode tip m.m. Alt i alt en rigtig dejlig dag :) Rigtig mange var med i vores konkurrence, hvor man skulle gætte vægten på den store flotte færge i træ, som vi har fået.
Snart ligger der Krutter børnetøj i tralaleg.dk - i butikken i Herning og i vores webshop. Vi glæder os så meget til at vise det lækre tøj frem. Krutter er dansk designet, tøjet er økotex certificeret - og til rimelige priser.
Mandag d. 11. marts kl. 18-20 åbner vi dørene og markerer, at vi nu også har børnetøj i tralaleg.dk. Der vil være 10% på alt i butikken (også det helt nye tøj). Der vil også være en konkurrence og vi serverer lidt lækkert. Sæt x i kalenderen - det bli'r en hyggelig aften:) Ta' gerne dine veninder/naboer med.Et af de sidste skud på stammen i tralaleg.dk - er salg af barnevognsskilte. Køb en box/gavekort - aktiver koden og design dit eget barnevognsskilt i fred og ro derhjemme. Der er ca. 25 muligheder for designs: motiver, flag og tal. Du kan selvfølgelig også gi' en box som barselsgave, dåbsgave - eller bare en hyggelig surprice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar