onsdag den 13. februar 2013

Tralaleg.dk - uge 7

Vi er i uge 7 og mange er på vinterferie. I søndags var det fastelavn og nu er der stille... Det er så bare med at bruge tiden på at få ordnet noget af det, som ellers er svær at nå. Den sidste tid har vi bl.a. arbejdet med at finde ud af, hvilket tøj der skal ind i tralaleg.dk. Ja - for inden længe udvides sortimentet så konceptet nu bli'r endnu mere spændende. Musik, leg, motorik, interiør - og tøj. Tralaleg.dk er og bli'r en anderledes butik :) Endnu kan vi ikke løfte sløret for hvilket tøj som kommer i butikken, men vi er ret overbeviste om, at det bli'r godt.

På søndag har vi en stand på Luxus bazar i Snejbjerg. Vi glæder os rigtig meget til at komme ud og møde en masse dejlige mennesker fra Herning og omegn. Vi vil selvfølgelig ha' mange gode tilbud med og forskellige nyheder. Desuden kører vi på søndag en konkurrence, hvor man bl.a. kan vinde Shufflebook 0-3 år.

På facebook kan du lige nu vinde tralaleg.dk's lækre popuptelt i pink eller blå - værdi 399 kr.
Det eneste du skal gøre er at "Synes godt om" vores side på facebook - og når vi har rundet det magiske tal "1000" trækker vi vinderen :)

Her kan du se lidt om Luxus bazar i Snejbjerg på søndag d. 17. februar - håber vi ses :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar