tirsdag den 20. oktober 2015

Trommus Trommer til børn fra tralaleg.dk

Trommus Trommer

I tralaleg.dk lægger jeg stor vægt på at ha' et godt udvalg af musikinstrumenter til børn med kvalitet. Musik er ikke larm, men en GAVE til alle børn - helt fra de bli'r født. Så længe børnene er små er der andre der skal pakke gaven ud for børnene. Det vil som oftest være forældrene...
En måde at gi' børnene del i det fantastiske som sangen og musikken gi'r, er at gi' dem nogle musikinstrumenter med en god lyd.

En tromme er altid godt at ha' gerne sammen med andre rytmeinstrumenter! 
Hvad skal man så vælge af trommer? Jeg har valgt at sælge Trommus trommer - og Remo trommer. Disse to mærker er "rigtige" trommer. Derudover har vi en rød og blå tromme som mere er et stykke legetøj. 
Trommus trommerne bli'r lavet på Bornholm af en tidligere rytmikpædagog.
Trommerne er med naturskind som godt kan variere i.f.t. udseendet, men som ikke har noget at sige i.f.t. lyden. Trommerne fås i forskellig str. - p.t. har vi 3 str. 

 Trommerne har riller på siderne som børnene også
kan spille på. Trommerne er lette og de kan ikke gå i stykker. Desuden er alle Trommus trommer uden PVC og phthalater og godkendt fra 0+


Til Trommus trommerne kan man købe et sæt køller specielt designet til disse trommer. Køllerne er blødere end andre køller og skaber en blød og rund lyd. De helt små børn kan sagtens spille med hænderne. Børn kan ha' glæde af en tromme fra de er ca. 8 mdr. Trommen kan også bruges til at gemme f.eks rasleæg i - rasle med trommen - og hælde rasleægget ud til stor morskab for det lille barn. 
Se video med Trommus trommer!Til sidst en lille trommeremse:
Bum, bum, bumme (siges taktfast mens I slår med faste slag på trommen)
Vi skal slå på tromme. 
Bum, bum, bumme.
Vi skal slå på tromme.
"Bulder" på trommen, mens I siger: Åh.......
Armene op i vejret - I råber: Hurra....
Gentag "Bulder" og Hurra...Ingen kommentarer:

Send en kommentar